Savaitės meniu

Savaitės meniu gali nežymiai kisti atsižvelgiant į maisto produktų sezoniškumą. Meniu atnaujinamas kas savaitę.
Žemiau galite pamatyti balandžio 23d. – balandžio 27d. savaitės meniu.

Pirmadienis

Pusryčiai: Sluoksniuotas tešlos pyragas su vištiena ir morkomis.

Užkandis: Avižiniai sausainiai, chia sėklos su trintomis braškėmis.

Pietūs: Garinta jautiena su virtomis apkeptomis bulvėmis ir žalios salotos.

Užkandis: Vaisių salotos.

Vakarienė: Salotos su tunu ir kiaušiniais.

Antradienis

Pusryčiai: Žalios salotos ir kepti kiaušiniai.

Užkandis: Mozarela su pomidorais ir bazilikų padažu.

Pietūs: Kalakutienos maltinis su basmati ryžiais ir morkų salotomis

Užkandis: Salotos su avokadu ir krevėtemis.

Vakarienė: Viso grūdo makaronai su vištiena.

Trečiadienis

Pusryčiai: Varškėčiai su trintomis uogomis.

Užkandis: Ryžių paplotėliai su varške ir džiovintomis slyvomis.

Pietūs: Kepti ryžiai su krevėtemis ir daržovėmis.

Užkandis: Pomidorų, rukolos ir ridikėlių salotos.

Vakarienė: Vištienos kepsys su daržovėmis ir valio sūriu, saldžios bulvės.

Ketvirtadienis

Pusryčiai:  Kūkuruzų blyneliai.

Užkandis: Trinta moliūgų sriuba.

Pietūs: Vištienos virtinukai su ryžiais ir keptomis daržovėmis.

Užkandis: Sumuštinis su sūdyta lašiša ir avokadu.

Vakarienė: Salotos su veršiena ir tuno padažu.

Penktadienis

Pusryčiai: Skrebutis su avokadu ir linų sėmenimis.

Užkandis: Žirnių sriuba.

Pietūs: Antienos krūtinėlė su morkų-pastarnokų koše, karamelizuota kriaušė.

Užkandis: Brandintų grikių ir migdolų rutuliukai (be cukraus ir glitimo).@Sveikuolių skanėstų ministerija

Vakarienė: Įdaryta paprika su kalakutiena ir daržovėmis.



Susisiekite!

Sekite mus

Kontaktai

TEL. +37064508975 info@cityrush.lt

Londesa, UAB
Architektų g. 56-101
Įmonės kodas 304467164