Reguliarus savaitės meniu
Pusryčiai: Avižų dribsniai, klevų sirupas, egzotiniai vaisiai, kepinti riešutai, persikų kremas.
Užkandis: Šaltibarščiai.
Pietūs: Pilno grūdo makaronai su bolognese padažu, keptomis cukinijomis ir kietuoju sūriu. (1, 7)
Užkandis: Ekologiškos obuolių, imbiero, citrinos ir datulių sultys.
Vakarienė: Grill vištienos kumpeliai, BBQ padažas, šiltos bulvių salotos, paprika, baklažanai ir kepinti svogūnai su laiškiniu česnaku.
Pusryčiai: Čederio sūrio ir šoninės mufinai su jogurto padažu. (1, 3, 7)
Užkandis: Riešutų kremo ir bananų rutuliukai su lukštentomis kanapių sėklomis. (8, 12)
Pietūs: Vištienos karis su kardamonu, basmati ryžiais, keptomis paprikomis, šparaginėmis pupelėmis ir laimo citrinos griežinėliu. (11)
Užkandis: Kreminis braškių ir mangų glotnutis.
Vakarienė: Graikiškos bolivinės balandos salotos.
Pusryčiai: Pusrytiniai avižinių dribsnių keksiukai su bananais, vyšniomis ir vaniliniu jogurto padažu.
Užkandis: Keptų kalafiorų ir pankolių sriuba su juodos duonos ir riešutų trupiniais.
Pietūs: Kalakutienos šašlykai, tabule salotos su jogurtiniu padažu ir ridikų salotomis. (1, 6, 7, 11)
Užkandis: Bolivinės balandos pyragas su apelsinais ir spanguolėmis.
Vakarienė: Vietnamietiškos vištienos ir ryžių makaronų salotos su riešutais, mėtomis ir laimo citrina. (5)
Pusryčiai: Beigelis su varškės užtepėle, kumpiu, laiškiniu česnaku ir šviežiais agurkais. (1, 4, 7)
Užkandis: Špinatų ir banana smoothie.
Pietūs: Vištienos kepsnys su riešutų plutele, datulių padažu, grikiais, morkų salotomis su obuoliais ir jogurtu. (1, 7, 8, 12)
Užkandis: Energetiniai rutuliukai su morkomis ir riešutais.
Vakarienė: Menkė su troškintais špinatais, pievagrybiais, rudais ryžiais ir citrininiu padažu.
Pusryčiai: Apkepas su riešutų pienu, bananais, varške, avižiniais dribsniais ir uogų padažu. 7,3
Užkandis: Kreminė raudonųjų paprikų ir avinžirnių sriuba.
Pietūs: Burgundiška jautiena su bulvių piure kopūstų salotos ir saulėgrąžomis.7
Užkandis: Cheesecake be pridėtinio cukraus.20
Vakarienė: Vištienos krūtinėlė parmezano padaže su ryžiais, keptais pomidorais ir pesto.
Vegetariškas meniu su žuvimi (pesketariškas)
Pusryčiai: Avižų dribsniai, klevų sirupas, egzotiniai vaisiai, kepinti riešutai, persikų kremas.
Užkandis: Šaltibarščiai.
Pietūs: Pilno grūdo makaronai su lęšių bolognese padažu, keptomis cukinijomis ir kietuoju sūriu. (1, 7)
Užkandis: Ekologiškos obuolių, imbiero, citrinos ir datulių sultys.
Vakarienė: Keptas lašišos kapotinis su kukurūzais, BBQ padažas, šiltos bulvių salotos, paprika, baklažanai ir kepinti svogūnai su laiškiniu česnaku.
Pusryčiai: Čederio sūrio mufinai su kreminiu padažu. (1, 3, 7)
Užkandis: Riešutų kremo ir bananų rutuliukai su lukštentomis kanapių sėklomis. (8, 12)
Pietūs: Sojos faršas su kardamonu, basmati ryžiais, keptomis paprikomis su šparaginėmis pupelėmis ir laimo citrinos griežinėliu. (11)
Užkandis: Kreminis braškių ir mangų glotnutis.
Vakarienė: Graikiškos bolivinės balandos salotos.
Pusryčiai: Pusrytiniai avižinių dribsnių keksiukai su bananais, vyšniomis ir vaniliniu jogurto padažu.
Užkandis: Keptų kalafiorų ir pankolių sriuba su juodos duonos ir riešutų trupiniais.
Pietūs: Mocarelos kubeliai, tabule salotos su jogurtiniu padažu ir ridikų salotomis (1, 6, 7, 11)
Užkandis: Bolivinės balandos pyragas su apelsinais ir spanguolėmis.
Vakarienė: Vietnamietiškos krevečių ir ryžių makaronų salotos su riešutais, mėtomis ir laimo citrina. (5)
Pusryčiai: Beigelis su varškės užtepėle, lašiša, laiškiniu česnaku ir šviežiais agurkais. (1, 4, 7)
Užkandis: Špinatų ir banana smoothie.
Pietūs: Tofu su graikiniais riešutais, datulių padažu, grikiais, morkų salotomis su obuoliais ir jogurtu. (1, 7, 8, 12)
Užkandis: Energetiniai rutuliukai su morkomis ir riešutais.
Vakarienė: Menkė su troškintais špinatais, pievagrybiais, rudais ryžiais ir citrininiu padažu.
Pusryčiai: Apkepas su riešutų pienu, bananais, varške, avižiniais dribsniais ir uogų padažu. 7,3
Užkandis: Kreminė raudonųjų paprikų ir avinžirnių sriuba.
Pietūs: Batatai su špinatais, avinžirniais, vytintais pomidorais.
Užkandis: Cheesecake be pridėtinio cukraus.20
Vakarienė: Baklažanai užkepti tarkuotu sūriu, parmezano padaže su ryžiais, keptais pomidorais ir pesto.
Regularių rinkinių kalorijų normos
Rinkinio dydis
Planas
Kalorijų lentelė
{{patiekalai.patiekalas}} | |
---|---|
kcal | {{patiekalai.kcal}} |
Angliavandeniai | {{patiekalai.angliavandeniai}} |
Baltymai | {{patiekalai.baltymai}} |
Riebalai | {{patiekalai.riebalai}} |
Planai | |
{{planas}} |
- Glitimo turintys javai.
- vėžiagyviaiir jų produktai;
- kiaušiniai ir jų produktai;
- žuvys ir jų produktai, išskyrus:
- žemės riešutai ir jų produktai;
- sojų pupelės ir jų produktai.
- pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę)
- riešutai (migdolai; lazdyno riešutai; graikiniai riešutai; anakardžiai; pekaninės karijos; brazilinės bertoletijos; pistacijos; makadamijos)
- salierai ir jų produktai;
- garstyčios ir jų produktai;
- sezamo sėklos ir jų produktai;
- sieros dioksidas ir sulfitai,
- lubinai ir jų produktai;
- moliuskai ir jų produktai.