Reguliarus savaitės meniu

Pusryčiai: Ryžių keksiukai su varške, rabarbarų džemas.

Užkandis: Mėlynių smoothie.

Pietūs: Vištienos troškinys frikasė su kaparėliais,  saldžiomos bulvėmis, garintos morkytės ir burokėlių salotos.

Užkandis: Sūrio traškutis, varškės kremas.

Vakarienė: Graikiškos salotos (Feta, alyvuogės, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynieji svogūnai (atskirai).

Pusryčiai: Tortilija su teryaki ir kepta kalakutiena.

Užkandis: Panna cotta su mango tyre.

Pietūs: Antienos krūtinėlės kepsnys su bruknių padažu ir moliūgų tyre bei šviežiomis salotomis.

Užkandis: Trinta moliūgų sriuba.

Vakarienė: Daržovių troškinys su jūros gėrybėmis.

Pusryčiai: Varškės kremas su trintom uogom..

Užkandis:  Kokosu sausainis.

Pietūs: Virta jautiena (pjausniai) su gravy padažu, bulgur ir keptos morkos.

Užkandis: Poliarinė duona su krevetėmis.

Vakarienė: Poke bowls su lašiša, ryžiai, mėlylinaisiais kopūstais, ryžiais, mango, sojos padažas.

Pusryčiai: : Avižų apkepas su obuoliais ir cinamonu.

Užkandis: Vieno kasnio krepšelis su serano kumpiu.

Pietūs: Vištienos blauzdelės su BBQ padažu, polenta ir coleslaw salotos, džiovintas svogūnas.

Užkandis: Jogurtas su liofilizuotais vaisiais.

Vakarienė: Marokietiškas troškinys su avinžirniais.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su uogomis ir varške.

Užkandis: Sūrio pyragas.

Pietūs: Kalakutienos krūtinėlė su žirnelių tyre, šviežios daržoves

Užkandis: Ruginės duonos vienkąsnis sumuštinis su ožkos sūriu.

Vakarienė: Oto kepsnys su ryžiais bei cukinijų padažu.

Vegetariškas savaitės meniu

Pusryčiai: Ryžių keksiukai su varške rabarbarų džemas.

Užkandis: Mėlynių smoothie.

Pietūs: Grill daržovės su karališkosiomis krevetėmis.

Užkandis: Sūrio traškutis, varškės kremas.

Vakarienė: Graikiškos salotos (Feta, alyvuogės, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynieji svogūnai (atskirai).

Pusryčiai: Tortilija su teryaki ir tofu, salotomis.

Užkandis: Panna cotta su mango tyre.

Pietūs: Lašišos kepsnys su baltojo vyno ir citrinų padažu, Agata bulvytės, kepintos daržovės.

Užkandis: Trinta moliūgų sriuba.

Vakarienė: Daržovių troškinys su jūros gėrybėmis.

Pusryčiai: Varškės kremas su trintomis uogomis.

Užkandis:  Kokosų sausainis.

Pietūs: Kalafijoro kepsnys su rudųjų pievagrybių padažu, basmati ryžiai, cukinija ir paprika.

Užkandis: Poliarinė duona su krevetėmis.

Vakarienė: Poke bowl su lašiša, ryžiai, mėlylinaisiais kopūstais, ryžiais, mango, sojos padažas.

Pusryčiai: : Avižų apkepas su obuoliais ir cinamonu.

Užkandis: Vieno kasnio krepšelis su feta.

Pietūs: Varškės virtiniai su Alpro grietinėlės padažu.

Užkandis: Jogurtas su liofilizuotais vaisiais.

Vakarienė: Marokietiškas troškinys su avinžirniais.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su uogomis ir varške.

Užkandis: Sūrio pyragas.

Pietūs: Trijų sūrių salotos su pesto ir citrusų vinigretu.

Užkandis: Ruginės duonos vienkąsnis sumuštinis su ožkos sūriu.

Vakarienė: Oto kepsnys su ryžiais bei cukinijų padažu.