Savaitės meniu

Pusryčiai: Pilnų avižų košė su riešutų sviestu.

Užkandis: Vaisių salotos.

 Pietūs: Varškės apkepas su morkomis, liesas jogurtas.

Užkandis: Itališka pomidorų sriuba.

Vakarienė: Menkė su perliniu kuskusu, trintų pomidorų ir ananasų padažas, citrina.

Pusryčiai: Amerikietiški pilno grūdo blyneliai su trintomis uogomis.

 Užkandis:  Panna cotta.

Pietūs: Vištenos kumpeliai su BBQ padažu, plikyti ryžiai, žalios salotos.

 Užkandis: Kokosiniai sausainiai.

Vakarienė: Salotos su feta, alyvuogėmis ir paprika.

Pusryčiai: Tortilija su vištiena ir creme bonjour.

Užkandis: Bananų duonelė.

 Pietūs:  Kalakutienos troškinys su pad thai padažu, kepinti grikiai, raugintų agurkų salotos.

 Užkandis: Rikotos kremas su granola.

Vakarienė: Jautienos pastrami, grill bulvytės ir cukinija, pievagrybiai.

Pusryčiai: Špinatų lietiniai su bananais ir varške, liesas jogurtas.

 Užkandis: Kriaušių smoothis.

 Pietūs: Vištienos suktinukai su vytintais pomidorais, kuskuso salotos.

Užkandis: Traputis su sūdyta lašiša ir agurku.

Vakarienė:  Kišo keksiukai su kalakutiena, špinatų užtepėlė.

Pusryčiai: Focaccia su mocarela ir kumpiu, pomidorų salsa.

Užkandis: Chia pudingas.

 Pietūs: Tortilija su jautiena, coleslaw salotos.

Užkandis: Riešutų sviesto rutuliukai.

Vakarienė: Avinžirnių troškinys su kokosų pienu ir vištiena.