Savaitės meniu

Pusryčiai: Kiaušinio keksiukas su daržovėmis.

 Užkandis: Panna cotta su trintomis braškėmis.

 Pietūs: Čili con carne, kukurūzų polenta.

 Užkandis: Trinta morkų sriuba.

Vakarienė: Varškės apkepas su morkomis ir jogurto padažu. 

Pusryčiai: Speltos ir ryžių vafliai su namine karamele ir šilauogėmis.

 Užkandis: Persimonai.

 Pietūs: Wok ryžiai su vištiena, shitake grybais ir žirneliais.

 Užkandis: Jogurtas su riešutais ir figų džemu.

Vakarienė: Vištienos krūtinėlės ir aviečių salotos su padažu.

Pusryčiai: Rikotos ir varškės kremas su trintomis mėlynėmis ir migdolais.

Užkandis: Pupelių ir porų salotos.

 Pietūs: Vištienos kepsnys su morkų padažu ir troškintais kopūstais.

 Užkandis: Speltos suktinukas su ožkos sūriu.

Vakarienė:  Jūros ešerys su sūrio padažu ir bulgur salotomis.

Pusryčiai: Ryžių blyneliai su bananais, liesas jogurtas.

Užkandis: Avižinis sausainis.

 Pietūs: Vištienos kepsnys garstyčių padaže su grikiais ir agurkų - ridikėlių salotomis.

 Užkandis: Alyvuogių užtepėlė su morkomis.

 Vakarienė: Varškės keksiukais su sūriu ir chia, špinatų užtepėlė.

Pusryčiai: Keptas ryžių pudingas su mascarpone.

 Užkandis: Burokėlių karpačio su rukola.

 Pietūs:  Jautienos troškinys su basmati ryžiais, pad thai padažu ir silpnai sūdytais agurkais.

Užkandis:  Riešutų sviesto rutuliukai.

Vakarienė: Graikiškos salotos.