Savaitės meniu

Pusryčiai: Vafliai su žemės riešutais ir namine karamele.

 Užkandis: Datulių ir riešutų užkandis.

Pietūs: Kalakutienos troškinys perlinis kuskusas ir morkų salotomis.

 Užkandis: Kokosiniai sausainiai.

Vakarienė: Kakavinis varškės apkepas su vyšnių ir mandarinų džemu.

Pusryčiai: Burokėlių lietinai blynai su varške ir peletrūnu, trintos braškės.

Užkandis: Špinatų pyragas su sūriu.

Pietūs: Kepta vištienos krūtinėlė su garstyčių padažu, ryžiais ir karštos salotos.

 Užkandis: Avokado kremas su šokoladu.

Vakarienė: Keptas nilinis ešerys su pilno grūdo makaronais, keptu salieru ir bazilikų padažu.

Pusryčiai: Krusanai su vištiena, ridikėliais, salsa fesca.

 Užkandis:  Keptos kriaušių skiltelės su medumi.

 Pietūs: Vištienos kumpelių suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais, ryžių makaronai, kepti batatai.

 Užkandis: Varškės kremas su pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis.

Vakarienė:  Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Keptas ryžių pudingas su naminiu apesinų džemu.

 Užkandis:  Kokosinė panna cotta su riešutais

 Pietūs: Jautienos troškinys su daržovėmis, kepintomis bulvėmis ir coleslaw salotomis.

 Užkandis: Trinta moliūgų sriuba.

 Vakarienė: Vištienos šlaunelės su BBQ padažu, bolivine balanda, keptas pomidoras.

Pusryčiai: Grikių košė su šonine.

 Užkandis: Ananasų ir mango salotos.

 Pietūs: Jautienos žandai su raudono vyno padažu, burokėlių salotos.

Užkandis: Tortilija su tunu ir agurkais.

Vakarienė:  Wok ryžiai su avinžirniais, daržovėmis ir krevetėmis.