Reguliarus savaitės meniu

Pusryčiai: Kokosinė granola su šokoladu, graikiškas jogurtas su vanile.

kandis:  Korėjietiški tacos su plėšyta jautiena ir ridikėliais.

Pietūs: Vištienos kepsneliai su kukurūzų plutele, krosnyje keptos bulvių skiltelės, šparaginių pupelių salotos, jogurto padažas su medumi ir garstyčiomis.

kandis: Tirštas avižų, bananų ir kavos smoothie.

Vakarienė: Kalakutienos kumpio kukuliai su ananasais ir saldžiarūgščiu padažu, basmati ryžiai.

Pusryčiai: Citrininiai belgiški vafliai su aguonomis + varškės kremas.

kandis: Keptos cukinijos su viduržemio užtepėle.

Pietūs: Čili con carne su avokadais ir pilno grūdo makaronais.

kandis: Naminė sėklų duona su lašiša, ridikėliais ir varškės kremu.

Vakarienė: Ryžių makaronų ir vištienos salotos.

Pusryčiai: Cukiniju, fetos ir žolelių blyneliai.

kandis:  Tortilija su tunu ir agurkais.

Pietūs: Plėšytas kalakuto kumpis, perlinių kruopų ir burokėlių paelja.

kandis: Ryžių pudingas su mangais ir žalia citrina.

Vakarienė: Jautienos troškinys su bulvėmis ir šakninėmis daržovėmis.

Pusryčiai: Ryžių dubenėlis, su marinuota lašiša, marinuotu imbieru ir šviežiomis daržovėmis.

Užkandis: Moliūgų sriuba su kepintomis moliūgų sėklomis.

Pietūs: Vištienos krutinėlė su bolivine balanda, brokoliai, morkos, žirneliai.

Užkandis: Saldžių bulvių brownis.

Vakarienė: Varškės apkepas su mango džemu.

Pusryčiai: Kruasanai su kumpiu ir sūriu.

Užkandis: Vaisiai su kokosų pieno užpilu.

Pietūs: Lazanija su jautienos žandais, vyšniniais pomidorais ir grąžgarste.

Užkandis: Krepšeliai su tunu ir pikantišku padažu.

Vakarienė: Arktinė palija, lęšiai su riešutų sviestu, saldžios bulvės, sparaginės pupelės.

Vegetariškas savaitės meniu

Pusryčiai: Kokosinė granola su šokoladu, graikiškas jogurtas su vanile.

kandis:  Korėjietiški tacos su lašiša ir ridikėliais.

Pietūs: Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis, pomidorais, jogurto padažas su medumi ir garstyčiomis.

kandis: Tirštas avižų, bananų ir kavos smoothie.

Vakarienė: Lęšiai su soja, sezamu ir basmati ryžiais.

Pusryčiai: Citrininiai belgiški vafliai su aguonomis + varškės kremas.

kandis: Keptos cukinijos su viduržemio užtepėle.

Pietūs: Čili con carne su avokadais ir pilno grūdo makaronais (be mėsos).

kandis: Naminė sėklų duona su lašiša, ridikėliais ir varškės kremu.

Vakarienė: Ryžių makaronų salotos su tofu.

Pusryčiai: Cukinijų, fetos ir žolelių blyneliai.

kandis:  Tortilija su tunu ir agurkais.

Pietūs: Keptas haluomi sūris, perlinių kruopu ir burokėlių paelja.

kandis: Ryžių pudingas su mangais ir žalia citrina.

Vakarienė: Sūrio kepsnys, ryžiai, pomidorų salsa.

Pusryčiai: Ryžių dubenėlis, su marinuota lašiša, marinuotu imbieru ir šviežiomis daržovėmis.

Užkandis: Moliūgų sriuba su kepintomis moliūgų sėklomis.

Pietūs: Menkės kepsnys su troškintomis daržovėmis.

Užkandis: Saldžių bulvių brownis.

Vakarienė: Varškės apkepas su mango džemu.

Pusryčiai: Kruasanai su mocarela ir pesto.

Užkandis: Vaisiai su kokosų pieno užpilu.

Pietūs: Tofu kepsnys su bolivine balanda, brokoliai, morkos, žirneliai.

Užkandis: Krepšeliai su tunu ir pikantišku padažu.

Vakarienė: Arktinė palija, lęšiai su riešutų sviestu, saldžios bulvės, sparaginės pupelės.