Reguliarus savaitės meniu

Pusryčiai: Riešutų granola, graikiškas jogurtas su vanile.

kandis: Šalta pomidorų sriuba.

Pietūs: Vištiena įdaryta špinatais ir feta, pomidorų padažas, bulgur kruopos, coleslaw salotos.

kandis: Mėlynių, graikiško jogurto, kokosų ir vanilės smoothie.

Vakarienė: Teriyaki  lašišos dubenėlis su daržovėmis (guacamole, kukurūzai, pupelės, agurkai, morkos) su rudaisiais ryžiais.

Pusryčiai: Citrininiai belgiški vafliai su aguonomis, jogurto padažas.

kandis: Batatų brownis.

Pietūs: Saldžiarūgštė jautiena su brokoliais, perlinis kuskusas.

kandis: Moliūgų sriuba su kepintomis moliūgų sėklomis

Vakarienė: Cezario salotos su vištiena.

Pusryčiai:  Pita su kalakutiena, sūriu, jogurto ir agurku padažu.

kandis: Varškės kremas su kinkanais ir pasiflorais.

Pietūs: Plėšyta kalakuto šlaunelių mėsa, perlinių kruopų ir burokėlių paelija, morku ir riešutu salotos.

kandis: Trinta raudonujų lešių ir pomidorų sriuba.

Vakarienė: Brandintos jautienos graikiška kofta, tzaziki padažas, keptos bulvytės, agurkų ir krapų salotos.

Ilsimės 🙂

Pusryčiai: Lietiniai su varške, cinamonu ir obuoliais, kreminis uogų padažas.

kandis: Ruginės duonos sumuštinis su lašiša ir avokadais.

Pietūs: Salotos su plėšytais jautienos žandais, juodos duonos skrebutis.

kandis: Avižinis sausainis su šokolado gabaliukais

Vakarienė: Otas, lęšiai su riešutų sviestu, saldžios bulvės, šparaginės pupelės.

Vegetariškas savaitės meniu

Pusryčiai: Riešutų granola, graikiškas jogurtas su vanile.

kandis: Šalta pomidorų sriuba.

Pietūs: Avinžirnių kepsneliai, pomidorinis padažas, bulgur kruopos, coleslaw salotos.

kandis: Mėlynių, graikiško jogurto, kokosų ir vanilės smoothie.

Vakarienė: Teriyaki  lašišos dubenėlis su daržovėmis (guacamole, kukurūzai, pupelės, agurkai, morkos) su rudaisiais ryžiais.

Pusryčiai: Citrininiai belgiški vafliai su aguonomis, jogurto padažas.

kandis: Batatų brownis.

Pietūs: Lęšių ir grybų kepsneliai, pomidorinis kario padažas, brokolių ir migdolų salotos.

kandis: Moliūgų sriuba su kepintomis moliūgų sėklomis

Vakarienė: Cezario salotos su lašiša.

Pusryčiai:  Pita su tunu ir kiaušiniais, jogurto ir agurkų padažas.

kandis: Varškės kremas su kinkanais ir pasiflorais.

Pietūs: Žiedinių kopūstų kepsneliai, degintų svogūnų padažas, perlinių kruopu ir burokėlių paelija.

kandis: Trinta raudonujų lešių ir pomidorų sriuba.

Vakarienė: Savojos kopūsto suktinukai su tofu ir grybais, tzaziki padažas, keptos bulvytės, agurkų ir krapų salotos.

Ilsimės 🙂

Pusryčiai: Lietiniai su varške, cinamonu ir obuoliais, kreminis uogų padažas.

kandis: Ruginės duonos sumuštinis su lašiša ir avokadais.

Pietūs: Salotos su tofu.

kandis: Avižinis sausainis su šokolado gabaliukais

Vakarienė: Otas, lęšiai su riešutų sviestu, saldžios bulvės, šparaginės pupelės.