Reguliarus savaitės meniu

Pusryčiai: Avižų apkepas su kakava, džiovintomis uogomis bei kokosų pieno padažu.

Užkandis: Trinta morkų sriuba.

Pietūs: Kalakutienos pjausniai su perlinis kuskusas, morkomis, paprikomis, cukinijomis ir  trintų alyvuogių padažas.

Užkandis: Vaisių smoothie. 

Vakarienė: Krevečių salotos su wakkame, marinuotu imbieru, cukinija, sojų daigais, avokadu ir arborio ryžiais.

Pusryčiai: Sluoksniuotas varškės kremas su sausainių trupiniais ir trintomis vyšniomis.

Užkandis: Juodos duonos sumuštinis su marinuotu tunu.

Pietūs: Azijos vištienos šlaunelės su garstyčiomis ir austrių padažu, ryžiais, kiaušiniu ir žirneliais.

Užkandis: Maskarponės tiramisu su kakava.

Vakarienė: Menkės kepsnys su perlinėmis kruopomis ir briuselio kopūstais, žolelių padažas.

Pusryčiai:  Aviečių lietiniai su bananais ir trintos varškės kremas.

Užkandis: Kruasanas su kepta vištiena ir tzadziki padažu.

Pietūs Bolonijos spagečiai  su parmezanu ir baziliku, cherry pomidorai.

Užkandis:  Humusas su rūkyta paprika, morkų lazdelės.

Vakarienė: Varškės apkepas su spanguolėmis, graikiškas jogurtas.

Pusryčiai: Pita su plėšytu kalakutienos kumpiu.

Užkandis: Kiaušinis įdarytas avokado kremu.

Pietūs: Tagliatele makaronai su krevetėmis, špinatais, vyšninias pomidorais, pesto padažas.

Užkandis: Burokėlių kremas su skrebučiu.

Vakarienė:  Vištienos troškinys su voveraitėmis, agata bulvytemis, burokėlių salotos.

Pusryčiai: Rikotos apkepas su maskarpones kremu.

Užkandis: Porų sriuba su skrebučiais.

Pietūs: Jautienos lazanija.

Užkandis: Vieno kąsnio krepšeliai su krevečių kremų.

Vakarienė: Cezario salotos su vištienos krūtinėle, kiaušinis, vytinti pomidorai, alyvuogės, agurkai, skrebučiai, cezario padažas.

Vegetariškas savaitės meniu

Pusryčiai: Avižų apkepas su kakava, džiovintomis uogomis bei kokosų pieno padažu.

Užkandis: Trinta morkų sriuba.

Pietūs: Sterkas su bulvių puree ir romanesco

Užkandis: Vaisių smoothie. 

Vakarienė:Krevečių salotos su wakkame, marinuotu imbieru, cukinija, sojų daigais, avokadu ir arborio ryžiais.

Pusryčiai: Sluoksniotas varškės kremas su sausainių trupiniais ir trintomis vyšniomis.

Užkandis: Juodos duonos sumuštinis su marinuotu tunu.

Pietūs: Salotos su burokėliais ir ožkos sūriu, rojaus obuoliukai.

Užkandis: Maskarpones tiramisu.

Vakarienė: Menkės kepsnys su perlinėmis kruopomis ir briuselio kopūstais, žolelių padažas.

Pusryčiai:  Aviečių lietiniai su bananais ir trintos varškės kremas.

Užkandis: Kruasanas su kepta vištiena ir tzadziki padažu.

Pietūs Daržovių ir kalmarų troškinys, basmati ryžiai.

Užkandis:  Humusas su rūkyta paprika, morkų lazdelės.

Vakarienė: Varškės apkepas su spanguolėmis, graikiškas jogurtas.

Pusryčiai: Pita su tofu.

Užkandis: Kiaušinis įdarytas avokado kremu.

Pietūs: Tagliatele makaronai su krevetėmis, špinatais, vyšninias pomidorais, pesto padažas.

Užkandis: Burokėlių kremas su skrebučiu.

Vakarienė: Bowl‘sas su lašiša, sushi ryžiai, agurkas, avokadas.

Pusryčiai: Rikotos apkepas su maskarponės kremu.

Užkandis: Porų sriuba su skrebučiais.

Pietūs: Lazanija su varške ir špinatais.

Užkandis: Vieno kąsnio krepšeliai su krevečių kremų.

Vakarienė: Cezario salotos lašiša, kiaušinis, vytinti pomidorai, alyvuogės, agurkai, skrebučiai, cezario padažas.