Savaitės meniu

Pusryčiai: Kiaušinio keksiukas su špinatais ir romano pomidorais.

 Užkandis: Morkų ir riešutų keksiukas.

Pietūs: Čili con carne, durum tortilija su sūriu ir jelapeno pipirais.

 Užkandis: Trinta moliūgų sriuba.

Vakarienė: Varškės apkepas su ananasais.

Pusryčiai: Amerikietiški pilno grūdo blyneliai su bananais.

 Užkandis: Avižų ir anakardžio riešutų granola su medumi.

 Pietūs: Wok ryžiai su vištiena, shitake grybais, pievagrybiais ir žirneliais.

 Užkandis: Jogurtas su riešutais ir figų džemu.

Vakarienė: Keptos jautienos ir saldžių bulvių salotos su balzamiko padažu.

Pusryčiai: Rikotos ir varškės apkepas.

Užkandis: Pupelių ir porų salotos.

 Pietūs: Vištienos troškinys su morkomis ir bulgur salotos.

 Užkandis: Burokėlių ir speltos suktinukas su ožkos sūriu ir rukola.

Vakarienė:  Jūros ešerys su Valio sūrio padažu ir troškintomis daržovėmis.

Pusryčiai: Grikių košė su cukinija ir serano kumpiu.

Užkandis: Humusas su saliero stiebais.

 Pietūs: Kapotos vištienos kepsneliai su kokoso plutele, brokolių ir spanguolių salotos.

 Užkandis: Avokado ir juodo šokolado kremas.

Vakarienė:  Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Pilnagrūdė tortilija su tunu ir agurkais.

 Užkandis: Burokėlių karpačio su rukola.

 Pietūs:  Vištienos fajitas su paprikos salsa ir ryžių salotomis.

Užkandis:  Riešutų sviesto rutuliukai.

Vakarienė: Jautienos šonkauliai su Agata bulvytėmis ir keptais pievagrybiais, teriyaki padažas.